Autobelettering

Meer informatie en voorbeelden is te vinden op de site van Noord Belettering

Autobelettering en reclame op alle voertuigen

Meer informatie en voorbeelden is te vinden op de site van Noord Belettering

Autostickers op uw bedrijfsauto mogen gezien worden. Autoreclame is een eenmalig investering die vervolgens jarenlang rendement en naamsbekendheid oplevert. Autobelettering is relatief een goedkope reclame-uiting. Noord Belettering heeft orginele ideeën voor opvallende en eenvoudige autobelettering. Zo kunnen we voor ieder idee een fraai voorstel voor de belettering van uw auto bedenken. Samen met u werken we het concept op kantoor uit of we doen dit geheel per mail met onze design software. Nu weet u precies hoe de belettering en de full colours op de auto geplakt worden. In de meeste gevallen beletteren we de auto in één dag. Het uiteindelijk resultaat is hetzelfde als wat op papier afgesproken is.
We leveren full colours stickers met levensduur van 2 tot 6 jaar. Afhankelijk van de toepassing: langdurig of voor een kort promotioneel event. De folies voor de autobestickering zijn van goede kwaliteit: zeker 10 jaar kleur- en vormvast. Vrijwel de eerste bus die we beletterd hebben (20 jaar geleden) ziet er nog goed uit. De stickers hebben een hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Het werkgebied voor auto reclame is de gemeente Tynaarlo en omstreken, Zuidlaren, Vries, Eelde, Hoogezand, Haren, Annen.
Het beletteren doen we vrijwel altijd in onze werkplaats in Zuidlaren.
Losse teksten en stickers leveren we natuurlijk door heel Nederland.